Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/var/www/vhosts/vogel-fotografie.nl/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

De Farne islands 13-05-2010

We zijn met vliegtuig naar Edinburgh en met een gehuurde auto naar het dorp Sea houses gereden een Bed and Breakfast geregeld en van uit het dorp kan je met de boot mee. Rond 10.oo  s’morgens vertrekt de boot naar de eilanden.

De Farne islands bestaan uit meerdere eilanden, er zijn twee eilanden open gesteld voor bezoekers s’morgens een klein eiland met een kolonie’s papegaaiduikers, alke, zeekoeten en ‘s middags een groter eiland met Noorse sterns papegaaiduikers en meer.
Op het het eiland Bas rock komen meer dan 30000 jan van genten voor, als je daar bent ruik je de vogel poep en als je boven je kijkt denk je wanneer ben ik aan de beurd. Zoveel vogels boven je, het is zooo mooi.Laten we vooral zuinig op deze eilanden zijn. Maar ik kan ook nu iets positiefs ver tellen over de natuur, de  Jan van Gent is in wereld populatie voors in aantal toegenomen van 10000 naar meer dan 300000 broedende paren geteld in 2001. Maar nogmaals laten we er zuinig op zijn. Vind je dit ook leuk om te doen bekijk deze link Seabird Seafari. Aan een lens tot 300mm heb je meer dan genoeg.
Als er iemand op deze manier heen gaat, laat even je bevindingen achter.
groet Aad Vogel

 

 

    • No categories